The Long Dark brengt met deel 3 ook 4K en HDR naar de game

Ben je nog in leven? Sta jij in de survival mode? We hebben er een tijdje op moeten wachten maar nu is er Episode 3: Crossroads Elegy.

Er bestaan nog ontwikkelaars waarvoor je alleen maar sympathie kan hebben. Voor mij is Hinterland zo’n ontwikkelaar. Het is een kleine ontwikkelaar en zij informeren de community goed en blijven de game The Long Dark ondersteunen en vernieuwen.

De verhaalmodus, Wintermute van The Long Dark, kent sinds kort een derde episode. In de eerste twee episodes werd het verhaal van Will Mackenzie verteld. In Episode 3: Crossroads Elegy wordt er nog een nieuw personage aan toegevoegd. In de trailer zie je gedeeltes van het verhaal van Dr. Astrid Greenwood. Episode drie gaat over Quiet Apocalypse,  de mysteries van de aurora en wat er gebeurt met de Grote Beer in het midden van een (mogelijk?) wereldveranderende ramp.

Episode drie gaat over Astrid en wat ze heeft moeten doorstaan na het vliegtuigongeluk.

Bij het opstarten van de game is het direct mogelijk om episode 3: Crossroads Elegy te spelen. Je hoeft de eerste twee episodes niet gespeeld te hebben.

Hinterland geeft aan dat er nieuwe boxen worden toegevoegd. Dit voorkomt dat verzamelde spullen na de update zomaar weg zijn (dit hebben we eerder gezien in games). Ze geven duidelijk aan dat het geen loot boxes zijn.

Ontwikkelaar Hinterland geeft aan dat er geen Loot Boxes in de game zitten.

Met de update zijn er ook visuele verbeteringen doorgevoerd. De One X heeft nu 4K en HDR en de One S krijgt alleen dat laatste.

Als laatste nieuws laat Hinterland weten dat ze op schema liggen om de Survival mode update in december te lanceren. Meer informatie daarover volgt later in november.

Alle Episodes zijn direct te spelen, let wel op spoilers als je ze door elkaar heen speelt.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments