EA toont gruwelijke beelden van WILD HEARTS™

Heb jij deze hunting game op je radar staan?

Op 17 februari 2023 verschijnt WILD HEARTS™. Wat mag je van deze EA Originals game verwachten?

Ik vraag me af hoeveel mensen WILD HEARTS™ op hun radar hebben staan. De maand februari 2023 wordt qua releases een drukke maand en de titel van EA lijkt enigszins onder te sneeuwen. De gameplay beelden van WILD HEARTS™ zijn echter veelbelovend en wellicht is het een titel die je voor aankomende maand op je lijstje wilt zetten!

Een nieuwe gameplay-trailer van deze AAA-hunting game is onlangs gepubliceerd. In bovenstaande trailer kunnen spelers een van de meest woeste Kemono – de Golden Tempest – in actie zien. In de uitgebreide gameplay-beelden neemt een team jagers het op tegen de Golden Tempest. Dit is een gigantisch, met de natuur vergroeide tijger die gouden vleugels gebruikt om zijn territorium te beschermen. Terwijl de Kemono brult, springt en met zijn staart door het jachtgebied zwaait, kunnen jagers hun gevechtsplan en aanvalsstrategieën aanpassen met de innovatieve Karakuri-craftingsystemen van de game om Azuma met succes te verdedigen.

Wat is WILD HEARTS™ voor game?

Op het eerste oog lijkt de game veel van Monster Hunter weg te hebben. In WILD HEARTS™ neem je met eeuwenoude tech op tegen grote indrukwekkende beesten. Om deze beesten te verslaan zul je jouw character moeten verbeteren. Dit doe je onder andere door resources te verzamelen en eerst kleinere beesten te verslaan. Je zult op zoek gaan naar eeuwenoude technologie, genaamd Karakuri. In onderstaande deep dive wordt één en ander nader getoond:

WILD HEARTS™ wordt op 17 februari 2023 op de Xbox Series X|S uitgebracht. De game gaat voor 80 euro de digitale schappen over. WILD HEARTS™ is in single-player en online co-op (2-3 spelers) te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments