EA Originals toont nieuwe metroidvania actie-platformer Tales of Kenzera™: ZAU

Afgelopen nacht tijdens The Game Awards 2023 heeft EA Originals haar nieuwste game aangekondigd. In een trailer maken we kennis met Tales of Kenzera™: ZAU. Kijk je mee?

Electronic Arts en Surgent Studios hebben vandaag Tales of Kenzera™: ZAU aangekondigd, een singleplayer action-adventure platformer die ‘een nieuwe kijk geeft op hoop vinden na een enorm verlies’. Tales of Kenzera: ZAU is geïnspireerd op de persoonlijke reis van de oprichter van Surgent Studios en de voor een BAFTA-genomineerde acteur Abubakar Salim. De Metroidvania action-adventure platformer is door Abubakar ontwikkeld om het verlies van zijn vader te verwerken en laat zien hoe veerkracht kan zorgen voor geweldige dingen.

De game nodigt spelers uit om in de schoenen te stappen van Zau, een rouwende held op een missie om zijn geliefde vader terug te halen uit de dood. Zau wordt tijdens zijn avontuur begeleid door Kalunga, de God van de Dood, en baant zich een weg door de magische 2,5D-wereld. Dit doet hij door gebruik te maken van de kosmische krachten van de sjamaankrijger. Tales of Kenzera: ZAU nodigt spelers uit om ‘op een reis van spirituele genezing te gaan’, waarbij de moeilijkste momenten definiëren wie ze werkelijk zijn.

De game verschijnt op 23 april 2024 voor Xbox Series X|S en andere platformen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties