Dying Light 2, het festijn waarin je het dagelijks te doen hebt met infected en misschien nog wel vervelender, andere mensen, komt zowel naar de Xbox One als de aanstaande Xbox Scarlett.

Chef technische zaken bij Techland, Pawel Rohleder, dropt in gesprek met Wccftech dat er voor Dying Light 2 zowel aan een versie gewerkt wordt voor de One en voor de komende generatie.

Techland heeft de nieuwste ontwikkelingen en speeltjes altijd in de smiezen. Om meer specifiek te zijn, ja, al vanaf het begin af aan was het plan om de game een cross-gen titel te laten zijn.

Aldus Pawel.
Pawel Rohleder,

Dying Light 2 wordt een verhalende game. Als speler heb je veel invloed op die vertelling. Door de keuzes die je maakt zie je de spelomgeving letterlijk veranderen. Net als in deeltje 1 blijven free running en melee combat belangrijke verkooppunten.

De game staat gepland voor de eerste helft van 2020, en dat is nog een half jaar wachten totdat de Xbox Scarlett op de markt komt. De keuze van Techland ligt voor de hand. Maar of de versie voor de Scarlett ook in 2020 al speelbaar gaat zijn, is nog onduidelijk. Nu ik erover nadenk, wellicht kun je de tijd tussen de release van de Scarlett en de Scarlett versie van Dying Light 2 doden door de Xbox One versie via het compatibility programma te spelen?

Kijk uit naar meer nieuws over de game over 2 weken op de gamescom! Wat denk jij, wacht je tot je Techlands nieuwste in al zijn glorie tot zijn recht laat komen op de Scarlett of kun je daar niet op wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments