Met het intreden van de feestelijke maand december is het ook de hoogste tijd om weer eens een aantal giveaways te organiseren. Deze week verloten we twee fysieke exemplaren van Tales of Arise. Lees hier hoe je deel kunt nemen!

UPDATE (07-12-2021): Deze giveaway is inmiddels verlopen. De games zijn verloot en Abdel (inzending op Twitter) en Brillenmannetje (inzending via de webpagina) zijn de gelukkige winnaars. Zij hebben de games inmiddels in goede orde ontvangen!

Enkele maanden geleden kwam Tales of Arise op de Xbox uit. Een game die wereldwijd zeer goed ontvangen is en ook door onze Renco goed is beoordeeld, zoals je hier in zijn review hebt kunnen lezen. We zijn dan ook blij om twee keer een fysieke editie van deze game weg te mogen geven!

Hoe kan ik Tales of Arise winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat op originele manier weten dat je deze game graag wilt winnen!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of join onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zaterdag 6 december 2021 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we welke twee deelnemers hebben gewonnen. De winnaars worden uit een digitale grabbelton getrokken en krijgen beiden een fysiek exemplaar van deze game. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze game winnen? Zoek ons dan snel even op via Facebook of Twitter en laat weten met wie jij dit avontuur aan zou willen gaan!

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
BloodyGoodReviews
2 jaren geleden

Van heel wat betrouwbare bronnen (ahem: jullie en de Discord) gehoord dat dit de beste JRPG van het jaar is en dus wil ik hem zeker ook aan de collectie toe te voegen. Doen jullie er dan wel een maand verlof bij zodat ik hem alle nodige aandacht kan geven? ^^

Brillenmannetje
Brillenmannetje
2 jaren geleden

Als ik de gameplay zie, doet mij dit heel erg denken aan Kingdom Hearts, maar dan zonder het Disney-aspect. Dat gevoel van zo’n soort games mis ik nu al jaren… gezien de reviews is dit een game die ik niet zomaar kan missen!