DLC van Atomic Heart nu te spelen!

Begin 2023 zagen we Atomic Heart uitgekomen. Van de game van Mundfish is vanaf vandaag de Annihilation Instinct DLC te spelen. Wat mogen de spelers verwachten?

De meningen over Atomic Heart gingen in februari 2023 alle kanten uit, om meerdere redenen. Zelf heb ik me bijzonder met de game vermaakt. De conclusie van mijn review:

Met Atomic Heart hebben de ontwikkelaars van Mundfish een knap staaltje werk opgeleverd. Atomic Heart laat de speler een boeiend verhaal volgen in een dystopische wereld die schitterend vormgegeven is. Er is veel lore te ontdekken in de dialogen en computers die in de wereld te vinden zijn. De sfeer spat van het beeldscherm af en met meer 15 wapens en 90 skills om vrij te spelen, kunnen we met Atomic Heart op de Xbox opnieuw een uitstekende FPS verwelkomen.

XBNL-review (februari 2023)

Een uitbreiding op de game is wat mij betreft dan ook welkom. In de Annihilation Instinct DLC krijgen we nieuwe verhalende content voorgeschoteld, nieuwe vijanden en nieuwe wapens en uitbreidingen. De ontwikkelaars lijken flink met de DLC uit te pakken en bovenstaande launch trailer laat indrukwekkende beelden zien.

Annihilation Instinct DLC

In Annihilation Instinct ga je als speler verder met het verhaal. Het Mendeleev Complex wordt bezocht om de waarheid achter NORA te achterhalen tijdens P-3’s terugkeer naar Facility 3826. Tijdens je reis zul je nieuwe vijanden ontmoeten die van vorm kunnen veranderen. Je hebt hiervoor twee nieuwe wapens tot je beschikking en een nieuwe eigenschap van je handschoen: Technostasis.

• Verken het Mendeleev Complex en het omliggende moeras, een nieuw gebied in de geschifte, dystopische wereld van Atomic Heart

• Vecht tegen nieuwe, transformerende machines en een gloednieuwe baas

• Ontgrendel twee nieuwe wapens: de Secateur, een afstandswapen met 2 vuurstanden, en de Klusha, een mêleewapen waarmee je kunt uithalen en doorboren

• Verbeter je polymeren handschoen met de nieuwe eigenschap Technostasis, waarmee je de tijd kunt manipuleren!

De Annihilation Instinct DLC is inbegrepen bij de Atomic Pass en de Gold en Premium Edition. Om het te spelen heb je de basegame Atomic Heart nodig, deze is ook onderdeel van de Xbox Game Pass. Heb je de Atomic Pass niet, maar ben je wel in het bezit van Game Pass, dan kun je de uitbreiding momenteel voor welgeteld 1 euro kopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties