Het is eindelijk zover, Xbox Nederland is op de Gamescom en ik mocht samen met Niels eindelijk om drie uur aanschuiven bij Square Enix om Deus Ex Mankind Divided te kijken. En dat was geen kattenplas nee, zeker niet. 

Terwijl Niels bijna in slaap dommelde omdat hij gewoon een pussy is die niet goed zonder slaap kan, probeerde ik het Duits te verstaan. Dit ging niet heel best want ik spreek steenkolen Duits. Gelukkig hebben de Duitsers dit met Engels, wat erg funny klinkt, een soort Arnold Schwarzenegger accent. Genoeg dom geluld, het gaat tenslotte om de game. Maar wat heb ik over de game te vertellen besides dat de exclusieve game-demo(not!),die getoond werd ook al getoond werd tijdens de E3. Je leest het goed ja. Tijdens de E3. Het enige wat getoond werd dat daadwerkelijk echt anders was, was het logo met i.p.v. exclusive for E3 door ja ja, exclusive for Gamescom. Dat dit onder de categorie “nait best” valt lijkt mij duidelijk. Maar wat het dan enigszins goed maakte, is (eat your hart out) de goodie die heerlijk liggend ons toelachte, op de luxe stoel die Niels maar al te lekker zat.

Deus Ex blijft wel leuk…

We switchen even van schrijver, dus de jongen die bijna in slaap viel neemt het nu even over. Deus Ex is één van mijn favoriete franchises en eerlijk gezegd had ik wat meer verwacht vanuit de developer qua mogelijkheid om even één op één vragen te stellen. Misschien dat ik morgen nog de mogelijkheid heb, dus houd de site in de gaten. Deus Ex: Mankind Divided speelt zich enkele jaren na deel 3 af, Human Revolution. De demo die dus werd laten zien hebben we op de E3 al gezien. Vooral op het station lopen en dan een dikke aanval. Het gevoel is weer lekker aanwezig en toch lijkt het helemaal anders. Tijdens de presentatie was ik dan ook niet onder de indruk van de graphics. De PC demo van E3 leek er toch veel mooier uit te zien dan degene die ik gisteren zag. Misschien toch echt een andere build, die er op achteruit is gegaan. Denk aan uitgesmeerde textures, pop-up, animatie dingetjes die allemaal nog beter kunnen. Verder verwacht ik weer een episch avontuur, net als voorgaande delen (hoewel Invisible War niet helemaal top was). Zelf ben ik natuurlijk ook wel een beetje een graphics hoer die soms teveel op graphics leunt. Het spel komt in 2016 uit en heeft nog genoeg tijd om te verbeteren!

deus ex3

 

deus ex1

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments