Deep Rock Galactic wordt een Xbox Play Anywhere game!

Dig together, or dig your own grave!

Deep Rock Galactic stond al op de planning om voor pc’s uit te komen via Steam. Maar de game is tijdens de E3 ook aangekondigd als Xbox Play Anywhere titel. Het is dus een semi-exclusive voor de Xbox spelers.

Co-op mining game

In Deep Rock Galactic ga je als dwerg de mijnen in op de meest gevaarlijke planeet van het gehele universum! Je kunt kiezen uit één van de vier verschillende klassen en samen ga je in een team van maximaal vier spelers aan de slag. Teamwork staat in deze game centraal, hopelijk heb je niet een té kort lontje!

Samen ga je verschillende missies aan, op zoek naar het kostbare goud dat diep in de mijnen ligt verscholen. De mijnen trotseren is niet het enige wat je moet doen, want je gaat niet voor niets naar de meest gevaarlijke planeet van het universum. Onderweg neem je het op tegen de meest grote en bizarre monsters, gelukkig kun je met het goud nieuwe wapens en uitrustingen unlocken. Anders was je nu al morsdood geweest!

Ghost Ship Games

Deep Rock Galactic is gemaakt door Ghost Ship Games. Een Deense studio die volledig is gefocust op het maken van co-op games. De game komt in begin 2018 uit voor de Xbox One en op Steam Early Access. Ook wordt de game volledig aangepast op de 4K capaciteiten van de One X. De closed Alpha is momenteel nog bezig, dus er wordt nog een heleboel aan de game gesleuteld voordat hij in 2018 uit zal komen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments