Na jaren van gespeculeer heeft het team van CD Projekt RED vandaag op Twitter laten weten dat aan Cyberpunk 2077 een online multiplayer toegevoegd zal worden. Hoe zit het precies?

Lange tijd was het onduidelijk. Gaan de ontwikkelaars van CD Projekt RED hun game Cyberpunk 2077 leveren met een online multiplayer. Vandaag is daar dan eindelijk het verlossende woord. Ja!

Op het Twitter-account is vandaag gepost dat de online multiplayer in ontwikkeling is. En om de ontwikkelingen een boost te geven, wordt er gelinkt naar een vacaturetekst. De mannen en vrouwen van CD Projekt RED rekruteren nieuwe ontwikkelaars voor hun toekomstige meesterwerk. Acht vacatures staan open, om precies te zijn. Betekent dit dat er nog veel werk te verrichten is? Betekent dit dat er extra middelen beschikbaar zijn gesteld om het ontwikkelproces een boost te geven? In een antwoord op de tweet schrijven wat er nog gaat komen.

In deze tweet schrijven ze dat Cyberpunk 2077 in april zijn release zal krijgen. Dat wisten we natuurlijk al. De release zal bestaan uit de single player game en zal in de maanden na launch voorzien worden van gratis DLC. Wanneer ze ‘hier klaar mee zijn’, dan kunnen we gaan genieten van online multiplayer actie. Wanneer dat dan precies is blijft onduidelijk. Ook de vacatureteksten geven hierover geen duidelijkheid. Hopelijk kunnen we snel meer nieuws delen met jullie. Voor nu in ieder geval genoeg om op te verheugen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments