Zoals al eerder aangekondigd door Activision komt Destiny 2 er binnenkort aan. Maar het is nu inmiddels ook duidelijk dat bijna het hele team van Bungie aan de game werkt.

Eerst de DLC, dan de sequel

Dat nog niet het volledige team van Bungie aan de sequel werkt komt door een nog geplande DLC. Op 20 september komt de DLC ”Rise of Iron” voor Destiny naar PS4 en Xbox One. De spelers van Xbox 360 en PS3 hebben hun laatste update afgelopen juli gekregen.

Tot 2017 moeten we ons dus nog even zoet houden met Rise of Iron.

Zodra de DLC uit is gekomen kunnen alle manschappen aan de bak met Destiny 2. De Publishing CEO van Activision wil nog niet loslaten wat we kunnen verwachten van Destiny 2. Maar het is wel duidelijk dat de release van de game gepland staat voor 2017. Wat mij waarschijnlijk lijkt is dat Rise of Iron dit jaar uitkomt om zo de tijd tussen de DLC en Destiny 2 te overbruggen. Met Rise of Iron zullen de spelers hopelijk nog wel een tijdje zoet zijn en dat verzacht de pijn van het wachten op deel 2.

juridische documenten destiny

Dit is de originele release planning van Destiny, beschreven als Project Tiger.

Planning door de war

Het eerste deel van Destiny zou volgens de originele planning van Bungie al in 2013 moeten zijn uitgekomen. Door die verlate release werden automatisch de andere games ook met een jaar opgeschoven. Helaas stond Destiny 2 al voor 2015 in de planning en is deze release dus al met twee jaar uitgesteld. Hopelijk wordt de sequel het wachten waard! Anders kunnen we altijd nog uitkijken naar nummer 3 en 4 die op de planning staan. Zijn jullie nog enthousiast over Destiny of zijn jullie allemaal al uitgespeeld?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Uitgespeeld, maar eerlijk gezegd vind ik die hele manier van levelen zoals Destiny helemaal niets. Dus tot level 20 vond ik het aardig. Daarna gestopt. Destiny 2 zal wel net het zelfde zijn.