Toen The Witcher 3 uitkwam wilde iedereen de Noordelijke Koninkrijken verkennen, de nieuwe missies spelen en zien hoe het verhaal van Geralt of Rivia afgesloten zou worden. Er waren echter ook mensen die hun plezier in de kaartgame Gwent vonden. Het was dan ook geen verrassing dat Gwent afgelopen E3 als aparte game werd aangekondigd. Helaas heb ik echter slecht nieuws, want de aangekondigde beta is uitgesteld.

De closed beta voor Gwent: The Witcher Card Game zou in eerste instantie uitkomen in september. Ontwikkelaar CD Projekt Red geeft echter aan dat de closed beta nu op 25 oktober begint.

howtowinjpg-6aac3a_765wDe reden die Projekt Red geeft is in het kader van goed verhaal, lekker kort. De Poolse ontwikkelaar wil namelijk een goede, eerste indruk maken en er daarom zeker van zijn dat Gwent iedereen wegblaast (in positieve zin) met de closed beta. Men wil liever een goede game leveren, dan zich te houden aan de deadline. Een mooi streven!

Projekt Red verontschuldigd zich naar de fans en geeft aan de vertraging erg jammer en vervelend te vinden. Mocht je echter benieuwd zijn naar de closed beta, dan kun je jezelf via ons eerdere artikel nog inschrijven.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments