Open beta voor The Finals aangekondigd

Hou je van samenwerken, shooters en snelle actie? Dan is The Finals wellicht iets voor jou!

Tijdens de Xbox Partner Preview werden nieuwe beelden van deze frisse game getoond. In deze snelle shooter nemen we het namelijk in een team van drie op tegen het ander team. Dit doet men in een grote, ronde arena vol met publiek. In het midden van deze arena is het speelveld aangelegd wat lijkt op een klein dorp waarin spelers het tegen elkaar opnemen. Hierbij maak je gebruik van verschillende gadgets. Zo zien we spelers zich verplaatsen over ziplines, grote voorwerpen oppakken met magnetische krachten en kogels tegenhouden met een groot schild. En als je je vijanden dan nog niet te pakken krijgt, dan de grond onder hun opblazen en ze frituren met een vlammenwerper.

En dit doen we allemaal onder het genot van een commentator die je ondertussen op de hoogte wil houden van wat er gebeurd. Benieuwd geworden naar de game? Dan kun je vanaf morgen aan de slag met de Open Beta. Deze loopt van 26 oktober tot en met 5 november!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Martinspire
Martinspire
6 maanden geleden

Veel zin in, volg hem al een tijdje. PC spelers waren er goed over te spreken en de destruction geeft mij weer een beetje Battlefield 3 gevoel.