We zitten er al weer een tijdje op te wachten, nieuwe Xbox 360 backward compatible titels

Volgens Microsoft zijn er nu zo’n 21 miljoen uren gespendeerd aan het spelen van Backward Compatibility games. Ze hebben ook naar de feedback geluisterd en gaan nu een proefperiode lang games direct beschikbaar maken zodra ze backward compatible zijn. Dus geen vaste maandelijkse lijst meer maar gewoon zodra het mogelijk is. Ook gaat men een pagina op Xbox.com bouwen die alleen gericht is op Backward Compatibility. De pagina vind je op http://news.xbox.com/BackwardCompatibility dus check die pagina met regelmaat voor het laatste nieuws.

Hier is de lijst van de nieuw toegevoegde games:

Titel Soort Uitgever
Aegis Wing Arcade Xbox LIVE Arcade
Age of Booty Arcade Capcom
Counter-Strike: GO Arcade Valve Corporation
Jeremy McGrath’s Offroad Arcade D3Publisher
Sam & Max Save the World Arcade Microsoft Studios
Skullgirls Arcade MarvelousAQL
Small Arms Arcade Microsoft Studios
Soulcalibur Arcade Namco
Space Giraffe Arcade Microsoft Studios
The Witcher 2: Assassins of Kings Games On Demand CD Projekt Red

 

De titel die er bovenuit springt is The Witcher 2: Assassins of Kings. Heb je deze game nog niet gespeeld maar ben je door The Witcher 3 totaal verliefd geworden op dit spel, dan moet je hem gaan spelen. Het is het verhaal voor deel 3 en je gaat wederom als Geralt of Rivia op pad en raakt verstrikt in de politieke intriges van Temeria. Het spel is wederom niet lineair en je keuzes in het spel zorgen voor andere uitkomsten en andere wendingen. Ik heb hem gespeeld en hij is genieten. Diegene die vorige jaar rond deze tijd de game als Gold lid in de Games with Gold hebben aangeschaft, zijn nu spekkopers.

Update:

Op dit moment is The Witcher 2 wederom gratis te downloaden. Tot vanavond was dit alleen in de US store maar vanaf nu is hij ook in de NL Xbox Store te halen voor nada, noppes, niks. Doen!! Ga je geen spijt van krijgen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Rutger
7 jaren geleden

Thanks voor de tip! Ik heb nog geen Xbox One, maar de gratis download werkt gelukkig ook op de Xbox 360! 😀