Iedereen weet het zo langzamerhand wel, het nieuwe dashboard is los. Heb je hem al binnen?

Vanaf vanmorgen 1 minuut over 9 NL tijd was hij dan eindelijk beschikbaar. De New Xbox One Experience (NXOE). Major Nelson heeft op zijn site laten weten dat iedereen deze update gelijktijdig krijgt en dat hij dus wereldwijd is uitgerold en niet in fases zoals we eerder dachten.

De vraag is of je hem al hebt? Mocht je console in Instant-On staan, dan zou de update automatisch op de achtergrond al geïnstalleerd moeten zijn. Helaas is dat niet altijd zo want uw schrijver had hem namelijk niet. Heb je de console op Energy-saving stand, dan zal je hem handmatig moeten installeren via je instellingen -> systeem waar je kan zien of de update al voor je klaar staat. Dus heb je hem nu nog niet, check dat dan even en kies voor het updaten. Er zal dan zo’n 1150 mb aan download op je systeem gezet gaan worden.

Als je dat niet doet dan krijg je sowieso op 23 november een melding dat je de update verplicht zal moeten aannemen.

Achterwaarts toepasbaar

De Backward Compatibility, die het spelen van een geselecteerd aantal Xbox 360 games mogelijke maakt, zal trouwens pas vanavond om 21:01 uur geactiveerd gaan worden en dan zullen ook de door jou aangeschafte digitale Xbox 360 games zichtbaar gaan worden. Je kan ze dan gaan downloaden of, als je een disc hebt, deze in je Xbox One stoppen waarna de game ook gedownload zal gaan worden. Daarna is het lekker backward spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments