Gisteren hadden wij, met gevaar voor eigen leven en op de vlucht voor de altijd meekijkende Ubisoft-politie, ruim van tevoren al de trailers van AC Valhalla en Far Cry 6 geplaatst. Vandaag kunnen we met een gerust hart de officiële versies neerzetten. En jullie van meer nieuws voorzien. Dus mocht je het gisteren gemist hebben, hier zijn alle feiten op een rij.

Leid een guerrillarevolutie in Far Cry 6

Far Cry 6 is vanaf 18 februari 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X en Xbox One. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice. Far Cry 6 wordt ontwikkeld door Ubisoft Toronto in samenwerking met Ubisoft Montreal, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Berlin en Ubisoft Montpellier.

In Far Cry 6 gaan spelers op Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd, een moderne guerrillarevolutie ervaren om een dictator ten val te brengen. President Anton Castillo, vertolkt door Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego, vertolkt door Anthony Gonzalez (Coco), klaarstoomt om hem op te volgen. Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke Dani Rojas, een local, de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger. Als Dani worden spelers langzaam een guerrillastrijder en moeten ze het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten. Tijdens die reis maken spelers gebruik maken van een arsenaal aan nieuwe, unieke wapens, voertuigen en Fangs For Hire, zoals Chorizo, de schattigste hond op wielen.


Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober

Watch Dogs Legion is vanaf 29 oktober 2020 verkrijgbaar voor Xbox One. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X bij de lancering van deze console. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X.

In Watch Dogs Legion staat Londen op de rand van de ondergang en als lid van DedSec nemen spelers het op tegen criminele opportunisten, waaronder huurlingen, cybercriminelen en sadisten, die de bovenhand hebben genomen over de verslagen regering. Spelers rekruteren leden voor hun DedSec-verzet door middel van de play as anyone-feature, een volledig nieuw gameplayelement dat spelers de mogelijkheid geeft om élk personage in de game te rekruteren en te spelen. Van een MI6-agent tot een oude dame, elk personage is uniek en heeft een eigen achtergrondverhaal, persoonlijkheid en vaardigheden. Bevrijd Londen vanuit de lucht op een vrachtdrone als bouwvakker of op de grond als een spion met behulp van high-tech gadgets, de keuze is volledig aan de speler.


Assassin’s Creed Valhalla toont gloednieuwe gameplay

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X bij de lancering van deze console. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X.

In de gloednieuwe gameplay trailer van Assassin’s Creed Valhalla krijgen spelers tal van nieuwigheden te zien, waaronder een nieuw vechtsysteem, raiding, assaults en open wereld activiteiten. De raids zitten boordevol actie en de game is bruter dan ooit tevoren, waarbij spelers gebruikmaken van een nieuw vechtsysteem waarmee je vijanden kan beuken, ontdoen van hun ledematen en onthoofden. Eivor is in staat om bijlen, zwaarden en zelfs schilden te gebruiken tegen de meest uiteenlopende soorten vijanden. Tevens keert de Hidden Blade terug, die spelers in staat stelt om vijanden met dodelijke precisie neer te halen. In de gehele wereld komen spelers uitdagingen tegen, waaronder unieke en verrassende personages met onvergetelijke verhalen en een verscheidenheid aan adembenemende landschappen. Spelers hebben eveneens toegang tot tal van aanpassingsopties om haar, tatoeages, oorlogsverf, wapens en uitrusting te wijzigen, naast de mogelijkheid om op elk moment te wisselen tussen de mannelijke of vrouwelijke Eivor. Politieke allianties, gevechtsbeslissingen en dialoogkeuzes beïnvloeden de wereld van Assassin’s Creed Valhalla, waardoor spelers weloverwogen keuzes moeten maken om hun clan en toekomst te beschermen.


Hyper Scape


Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint voegt AI-teamgenoten toe

Titelupdate 2.1.0., de volgende gratis update voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, lanceert op 15 juli en introduceert de langverwachte AI-teamgenoten, een tijdelijk in-game event en nog veel meer.

De toevoeging van AI-teamgenoten biedt spelers die solo spelen tal van nieuwe mogelijkheden, waaronder het uitvoeren van sync shots en de mogelijkheid om terug tot leven gebracht te worden. Spelers kunnen de AI-teamgenoten, die over dezelfde gameplaymogelijkheden en vaardigheden beschikken als de AI-teamgenoten in Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, op elk moment via het in-game menu activeren of deactiveren. Daarnaast kiezen spelers de fysieke kenmerken, uitrusting en het belangrijkste wapen van hun AI-teamgenoten. Ook introduceert deze update een nieuw, tijdelijk in-game event, Resistance!, beschikbaar van 16 tot en met 29 juli. In dit event moet Nomad de Outcasts ondersteunen tijdens een tegenaanval en hen helpen bij hun inspanningen om gevangenen te redden, Sentinel buitenposten aan te vallen en konvooien te stoppen die op zoek zijn naar overlevenden. Spelers ontgrendelen 14 exclusieve beloningen en alle hoofdmissies blijven beschikbaar na het in-game event.


Dit zijn wel de belangrijkste punten die we gisteren voorbij zagen komen.


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments