In september 2021 is Far Cry 6 uitgebracht. Sindsdien zijn er een drietal uitbreidingen verschenen. De ontwikkelaars hebben echter nog meer voor de spelers in petto! Ben jij ook benieuwd?

Dat er nog een nieuwe DLC voor Far Cry 6 uit zou komen is mij volledig ontgaan. In de post-launch plannen die in september 2021 aangekondigd zijn, zien we hier ook niets van terug. Een leuke verrassing dus, want van Far Cry 6 hebben we op de redactie flink genoten (XBNL-review):

Als je al mag klagen dan is het wel dat Far Cry gewoon Far Cry is. En eigenlijk is dat voor de fans geen klacht. Het is wat je mag verwachten van een Far Cry game. Schieten en moorden, onderzoeken en verzamelen en een goed verhaal vol sublieme acteurs. Dus ga niet zeuren dat het zo lijkt op de voorganger, dit is Far Cry en dit is wat de fans ook verwachtten van een Far Cry game.

Er is veel te doen en het hanengevecht met je gepimpte haan is amusant en uitdagend. Daarnaast ben je lekker bezig om allerlei basissen van de vijand over te nemen en de rebellen steeds sterker te maken. Daar ligt voor mij ook een beetje de zwakte, of beter gezegd, mijn zwakte. Ik heb namelijk de neiging om die zijstapjes net iets te vaak te doen en dan de hoofdlijn te verliezen.

Of je het je geld waard vindt, hangt een beetje aan je verwachting af. Dit is Ubisoft en dit is Far Cry. Ken je het concept van beiden en kan je daar wel plezier uit halen, dan kan je met Far Cry 6 geen miskoop doen.

XBNL-review van Far Cry 6 (2021)

Lost Between Worlds

Er staat iets te gebeuren in Yara, maar wat exact dat weten we nog uit. Uit onderstaande teaser trailer worden we ook niet veel wijzer, behalve dat het Lost Between Worlds gaat heten.

Lost Between Worlds zou een DLC kunnen zijn. Het zou echter ook om een soort spin-off kunnen gaan. Zo zagen we een jaar na de release van Far Cry 5 de spin-off New Dawn aangekondigd worden. Het is echter waarschijnlijk dat Ubisoft een Game Of The Year edition uit gaat geven en daar nieuwe content aan toe zal voegen om de editie aantrekkelijker te maken.

Het is nu nog even gissen, maar lang hoeven we niet te wachten. Op dinsdag 29 november om 19:00 uur zal Lost Between Worlds via een live stream uit de doeken worden gedaan. Zijn jullie ook benieuwd wat Ubisoft aan gaat kondigen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties