Far Cry 6 krijgt nieuwe uitbreiding

We waren er al op aan het wachten! Far Try 6 lanceert volgende week Between Lost World. Wat wordt er aan het mooie Yara toegevoegd?

In Far Cry 6: Lost Between Worlds beginnen spelers aan een spannend nieuw hoofdstuk van de verhaallijn van Dani Rojas, dat zich afspeelt in een gebroken versie van Yara. Nadat spelers de mysterieuze plaats van een meteorietinslag hebben verkend, bevinden ze zich in een verwrongen omgeving tussen twee werelden in gezelschap van een niet-lichamelijke levensvorm genaamd Fai. Spelers moeten Fai’s kapotte ruimteschip repareren door vijf verloren scherven te verzamelen, waardoor Dani’s overlevingskansen toenemen en ze een stap dichter bij hun ontsnapping komen. In bovenstaande trailer kun je alvast een eerste indruk krijgen.

Scherven brengen geluk

Om de ontbrekende scherven terug te vinden, moeten spelers vertrouwen op hun guerrillavaardigheden om door 15 uitdagende en intense proeven te navigeren, genaamd Rifts. In elke Rift, van een zwevend fort tot een onderwaterbasis vol met vallen, komen spelers verschillende gevaren en buitenaardse obstakels tegen. Spelers ontdekken tijdens de beproevingen krachtige wapens en tools, die ze kunnen gebruiken om de proeven op hun eigen manier te benaderen. Ook kunnen ze energiefragmenten verzamelen waarmee ze, indien nodig, een Rift opnieuw kunnen proberen. Na het voltooien van de missie ontvangen spelers de krachtige uitrusting van Fai, die ze kunnen meenemen naar Yara voor een voorsprong in de voortdurende strijd tegen het regime. In onderstaande videocast geven de ontwikkelaars nog wat meer uitleg:

Tot slot introduceert Far Cry 6 vanaf vandaag een gratis proefversie voor nieuwe spelers op Xbox Series X|S en Xbox One. Spelers verkennen de Isla Santuario-regio en behouden hun progressie als ze de game aanschaffen.

Lost Between Worlds, de nieuwe expansie voor Far Cry 6, is vanaf 6 december verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties