Loop jij volgens de calculator van Microsoft behoorlijk achter op je vrienden als je kijkt naar achievements en het aantal gespeelde games? Daar kun je voor oudjaarsdag al een einde aan hebben gemaakt! Met deze handige lijst lijk je binnen een mum van tijd een onwijze pro, als het aankomt op Gamerscore.

Een jongeman op Reddit leek het leuk om een overzicht te maken van de makkelijke en snelle achievements die je hebt kunnen halen dit jaar. Van iedere game is te zien hoeveel tijd je minimaal en maximaal aan de game kwijt zal zijn en hoe moeilijk de maker het halen van de achievements vond.

De maker heeft er expres voor gekozen om games in deze lijst te zetten, waar je niet meer dan 5 uur aan zal besteden. Dit om het halen van alle achievements in de game reëel te houden.

Games overzicht

Als je alle maximaal aantal uren die je aan een game zal besteden bij elkaar op telt ben je minder dan 60 uur kwijt. Binnen deze 60 uur kun je 20.000 punten voor je Gamerscore behalen, dit is een behoorlijk aantal! Vanaf heden heb je geen reden meer om de loser te zijn van jouw vriendengroep, download alle bovenstaande games en ga aan de slag! Dan ben je voor het einde van het jaar al je vrienden voorbij en zijn ze een keer jaloers op jou. Mocht je nog leuke games weten waarbij je binnen een mum van tijd veel achievements mee zal halen, post hem dan in de reacties!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments