Games kopen met je gamerscore, dat zou toch cool zijn. Eindelijk een reden om de totale gamerscore in een game te halen.

Naar aanleiding van een update in het beloningsprogramma van Sony, die we kennen onder de naam Sony Rewards, werd deze vraag aan Phil Spencer getweet. Sony heeft namelijk het winnen van credits voor het kopen van games ingesteld door middel van het aantal PlayStation trophies je gewonnen hebt. Je kan nu als lid van dat Rewards programma je winst omzetten naar PSN munten. Bij Sony wissel je 100 silver trophies in voor 100 punten, 25 gold trophies zijn daar 250 punten waard en 10 platinum trophies levert je maar liefst 1000 punten op. Elke 1000 punten is 10 dollar waard. Nice toch? Helaas voor de Europese PS spelers, het is natuurlijk alleen weer voor US inwoners.

Positief

 

Onze eigen ome Phil gaf op die tweet trouwens een positief antwoord. Hij had er dus wel oren naar en ging dit zeker bekijken. De kans is dus aanwezig dat wij straks ook onze gamerpunten en onze achievements kunnen gaan omzetten naar harde kredieten, oftewel munten, oftewel korting voor het kopen van games in de Store. Hopelijk denkt Microsoft wel wat wereldser en voeren ze dit in de hele wereld in. We gaan het in de gaten houden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments