Hoewel we nog een flink aantal weken van de feestdagen verwijderd zijn, beginnen we bij XBNL toch alvast met kadootjes uitdelen. Wat hebben we deze week in de aanbieding? Wat dacht je van TWEE memberships van 12 maanden (!) voor Fallout 1st. Twee winnaars dus!

Begin dit voorjaar heb je hier gelezen dat Fallout 76 zich met de nieuwe update heeft weten te herpakken. Onze redacteur Niels beschreef 6 redenen om de game weer een kans te geven. Vandaag voegen wij daar voor twee van onze community members een 7e reden aan toe. We gaan namelijk twee keer een Fallout 1st membership weggeven. Met Fallout 1st heb je vele voordelen, zoals spelen op je eigen server, onbeperkte opslagruimte voor je scrap en nog veel meer.

Hoe kan ik één van de twee Fallout 1st membership winnen?

Wil je één van de twee Fallout 1st membership winnen? Dan volg je ons op social media en drop je een comment. Dus:

  1. Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat in de comments weten wat zou je graag aan je Camp in Fallout 76 toe zou willen voegen (en ja, as always, GIF-jes worden gewaardeerd!).
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Tag dan ook je game buddy’s met wie je deze game wel samen zou willen spelen!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zaterdag 10 oktober 2020 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken en krijgt een Fallout 1st code voor de game Fallout 76! 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je jouw vrienden tagt in de commentsectie van het bericht op onze social media dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

Dus, wil jij deze 12 maanden membership winnen? Zoek ons dan snel even via Facebook of Twitter op!

De winnaars worden door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaars hebben daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments