Gisteren lieten we jullie al een zoekplaatje zien en vroegen we om suggesties, om antwoorden. Jullie hebben massaal gereageerd. Vandaag kregen we de oplossingen en we bleken er een beetje naast te zitten maar we hadden de helft goed. Niet slecht toch?

Vandaag kwamen de echte titels die nog deze maand extra in de Xbox Game Pass gegooid gaan worden. We gaan ze gewoon, zoals altijd, op een rij zetten.

17 januari – We Happy Few

Deze actie game speelt zich af in een retro-futuristische setting in het Engeland van de jaren 60. Men leeft in een leugen en het geluk zit in een pil. Zonder dat ben je uitschot, een Downer. Een vleugje Clockwork Orange in een surrealistische omgeving.

17 januari – The Lego Movie Videogame

Als Emmet, een gewoon LEGO figuurtje, niks bijzonders, wordt je ineens gezien als een soort superheld die de wereld moet redden. Je volgt de film en gaat op weg om een tiran af te zetten. En dat alles in de bekende LEGO wereld.

24 januari – Middle-earth: Shadow of Mordor

Verslagen bij de Black Gate geeft de Elf Celebrimbor je de kans op wraak. Je gaat op pad en strijdt tegen Orcs en Warchiefs in alle vormen en maten om zo tot het ultieme gevecht tegen de Black Hand of Sauron te geraken.

24 januari – Saints Row: The Third

Deze open wereld action adventure waarin chaos het sleutelwoord is, maakt dat je het Third Street Saints merk moet beschermen. Voeg je bij het Syndicate, een crimineel rijk die het niet fijn vind als een ander constant in de schijnwerpers staat, dat gaat dus niet gebeuren.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Syff89
Syff89
3 jaren geleden

Not bad!

Inmiddels We Happy Few geïnstalleerd echter, afgehaakt na 8 minuten. De game duurt ontiegelijk lang met opstarten.. (Xbox one S)

Weet iemand toevallig of deze wachtsessie éénmalig is? Of wordt er verwacht dat je altijd even naar de winkel kan lopen voordat je kan spelen.