Microsoft zal volgende maand Cortana naar de Xbox One brengen en veel mensen raakten al in paniek. Veel Xbox One spelers wilde namelijk de bestaande Xbox voice commands blijven gebruiken. Voor deze mensen is er goed nieuws! Er is vandaag een update uitgekomen omtrent Cortana die je laat kiezen tussen Cortana en de oude Xbox commands.

Waarom doet Microsoft dit nou? De preview van Cortana voor de Xbox One is langzaam en hinderlijk geweest voor mensen die de Kinect gebruikte om de console te besturen en daarom heeft Microsoft besloten om de keuze te geven aan de gamers. Microsoft is echter niet bezig met het combineren van de twee opties, maar laat je nu kiezen tussen de oude en de nieuwe optie. Microsoft maakt niet duidelijk of Cortana in de toekomst sneller wordt, maar dat hopen wij wel!

xbox-one-cortana-2016

Niet iedereen kan nu van deze update genieten, want alleen Xbox One preview members zullen deze verandering merken in de recente preview update. Alle andere Xbox One eigenaars krijgen de update deze zomer. Microsoft zal deze zomer ook de Windows 10 app lanceren op de Xbox One en een paar UI verbeteringen.

Wat vind jij van Cortana en gebruik jij liever Cortana of de oude commands van de Xbox One? Laat het ons weten!

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Tja het blijft terugkeren, maar aangezien ik alles op nl heb staan, wil ik allereerst ondersteuning voor Nederlandse Cortana