Ondertussen zitten we bijna halverwege de maand mei en dat betekent een nieuwe update voor onze geliefde Xdoos!

De nieuwe update voor mei brengt ons weer een aantal verbeteringen voor Microsoft’s prachtige console. Zo is het vanaf deze update mogelijk om de gamertag van mensen te zien waarmee je in een Discord call zit. Hiermee wordt het makkelijker om vrienden toe te voegen en uit te nodigen voor een game.

Daarnaast introduceert men een filter optie in de store. Hiermee kun je sneller je favoriete game te zoeken. Zo kan er gezocht worden op de prijs, ondersteunde talen, abonnementen en spatial audio.

Tevens staat er een update klaar voor de originele, draadloze Xbox controllers. Deze update gaat ook een bug tegen die er voor zorgde dat controllers met een interne batterij (zoals de Elite Series 2 en de Adaptive controller) snel leeg raken. Daarnaast zit er ook een bug fix bij voor controllers die de verbinding verloren tijdens het spelen van games met een headset, terwijl 4K, 120 hz en VRR tegelijkertijd ingeschakeld was.

Last but not least! Xbox Game Pass Quests waarmee je xp kan verzamelen om te gebruiken in Rewards wordt verplaatst naar Rewards. Op deze manier wordt alles vindbaar op één tabblad. Microsoft geeft wel aan dat men hiermee nog experimenteert dus het kan in de toekomst weer veranderen.

De update wordt komende dagen uitgerold. Wil je zien of deze al klaar staat? Ga dan naar Settings > System > Updates.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties