De ontwikkelaars van Tango Gameworks hebben een flinke update voor HiFi Rush uitgebracht. De update moet de game voor de a-ritmische spelers onder ons toegankelijker maken. Wat is er aangepast?

HiFi Rush werd begin dit jaar, zonder verdere aankondiging vooraf, op de Xbox uitgebracht. De game bleek een enorm succes en is al door een paar miljoen spelers opgepakt. In de tussentijd hebben de ontwikkelaars niet stilgezeten. Zo is er een update uitgebracht, een flinke lijst aan verbeteringen en aanpassingen. Je kunt hier de volledige lijst aan patch notes lezen. In dit artikel lichten we de belangrijkste er uit.

Auto Rythm Parry

De belangrijkste toevoeging is de Auto Rhytm Parry functie. Op easy mode en normal mode kun je vanaf nu instellen dat jouw character Chai aanvallen automatisch kan ontwijken. De ontwikkelaars schrijven hierover het volgende: ‘Het missen van de eerste actie is oké, zolang spelers maar op de invoer voor de volgende actie drukken en vasthouden. Een speler moet nog steeds de meeste aanvallen pareren (ongeveer 70%) om ‘te slagen’ in deze game-evenementen’.

Het toevoegen van de Auto Rhytm Parry op de lagere moeilijkheidsgraden, zal de game beslist toegankelijker maken. Wat mij betreft een prima toevoeging. Je bent niet verplicht deze assistentie aan te zetten, maar de toevoeging zorgt er simpelweg wel voor dat de game toegankelijker wordt.

Naast de toevoeging van deze parry-functie kent de update een hele reeks aan quality of life verbeteringen en bug fixes.

Heb jij HiFi Rush al gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties