More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Persona 3 Reload

  2 februari 2024

  €69,99

  Stap in de schoenen van een uitwisselingsstudent die een onverwacht lot tegemoet gaat wanneer hij het uur betreedt dat ‘verborgen’ is tussen de ene dag en de andere. Maak een ongelooflijke kracht wakker en ga achter de mysteries van het Donkere uur aan, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel op hun herinneringen achter.

  Persona 3 Reload is een fascinerende nieuwe interpretatie van de RPG die het genre gedefinieerd heeft, herboren voor de moderne tijd.

  Belangrijkste kenmerken:
  – Ervaar de centrale game van de Persona-serie, met liefde opnieuw vormgegeven met geavanceerde graphics, gemoderniseerde gebruiksgemak-functies en kenmerkende stijlvolle gebruikersinterface.

  – Laat je meeslepen in een emotionele, aangrijpende reis met nieuwe scènes, interacties met personages en extra voice-overs.

  – Bepaal hoe je elke dag op een zinvolle manier doorbrengt met verschillende activiteiten, van het verkennen van het Port Island tot het smeden van een echte band met populaire personages.

  – Stel je optimale team samen en geef er leiding aan om buitenaardse schaduwen te verslaan en dichter bij de waarheid te komen.

  Gegevens

  Datum:
  2 februari 2024
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , , ,