More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Banishers: Ghosts of New Eden

  februari 13

  €69,99

  New Eden, 1695. Antea Duarte en Red mac Raith zijn minnaars en Banishers, geestenjagers die gezworen hebben om de levenden te beschermen tegen de bedreiging van aanhoudende geesten en spoken. Als gevolg van een desastreuze laatste missie is Antea dodelijk gewond, en wordt een van de geesten die ze veracht. In de spookachtige wildernissen van Noord-Amerika zoekt het stel wanhopig naar een manier om Antea uit haar nieuwe situatie te verlossen.

  Verplaats jezelf volledig in een schitterend, intiem en krachtig verhaal tussen twee gedoemde minnaars. Ga als Banishers de levens van de gemeenschappen van New Eden binnen en los spookmysteries op in een mystieke, traditierijke wereld geplaagd door bovennatuurlijke wezens en oude geheimen. Wees vernuftig of combineer Antea’s geestelijke krachten en Reds arsenaal voor het verslaan en verbannen van de zielen die de levenden kwellen.

  Onderweg zul je voor uitdagende beslissingen komen te staan, die van dramatische invloed zullen zijn op je verhaal en het lot van de inwoners van New Eden — of het nu levenden of dolende zielen zijn. In hoeverre wil je je geestenjagersgelofte schenden ten behoeve van je minnares die een van deze geesten geworden is?

  • Speel als zowel Antea als Red, en bestrijd bovennatuurlijke krachten met magie, wapens en geestelijke krachten
  • Ontgrendel nieuwe uitrusting en vaardigheden om de volledige kracht van de Banishers te ontketenen
  • Ontdek de oude geheimen en verborgen mysteries van een mystieke, traditierijke wereld
  • Kenmerkend voor de beroemde studio DON’T NOD, neem zinvolle en moreel dubbelzinnige keuzes die van invloed zijn op het verhaal, de wereld en het lot van alle personages, dood of levend

  Gegevens

  Datum:
  februari 13
  Kosten:
  €69,99
  Evenement Tags:
  , ,