More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  King Arthur: Knight’s Tale

  februari 19

  Je bent Sir Mordred, de aartsvijand van Koning Arthur, de voormalige zwarte ridder van de grimmige verhalen. Je hebt Koning Arthur gedood, maar met zijn stervende adem heeft hij je neergeslagen. Jullie zijn allebei gestorven – en toch leven jullie allebei.

  De Vrouwe van het Meer, de heerser van het mystieke eiland Avalon, heeft je teruggebracht om een ware nachtmerrie te beëindigen.

  Ze wil dat je op een ridderlijke queeste gaat. Ze wil dat je voltooit wat je bent begonnen. Dood Koning Arthur – of wat hij ook is geworden.

  King Arthur: Knight’s Tale is een Role-playing Tactical Game – een unieke hybride tussen turn-based tactische games en traditionele, karaktergerichte RPG’s.

  Het verhaal van de campagne legt een grote nadruk op morele keuzes, die significante gevolgen hebben in een rogue-lite structuur, wat extra spanning toevoegt aan de tactische en managementbeslissingen. Het spel is een moderne her vertelling van een klassiek Arthuriaans mythologieverhaal gefilterd door de donkere fantasietropen, een twist op de traditionele verhalen van ridderlijkheid.

  Gegevens

  Datum:
  februari 19
  Evenement Tags:
  , ,