More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  Garden Life A cozy simulator

  februari 22

  NTB

  Garden Life, een tuinierssandboxspel waarin spelers hun eigen vredige tuinoase kunnen planten, kweken, decoreren en beheren in een adembenemend mooie omgeving. Plant en verzorg de tuin van je dromen in deze ‘eerste in zijn soort’-ervaring.

  Dankzij een gezellige visuele stijl en gameplay die geworteld is in de realiteit, laat dit warme en ontspannende spel je je favoriete echte bloemen, struiken, fruit en groenten kweken om je tuin tot leven te brengen. Dankzij procedurele generatie en geavanceerde groei visualisatie simulatietechnologie zien geen twee planten er hetzelfde uit – net als in het echte leven. Houd je tuin bloeiend en gelukkig bij verschillende weersomstandigheden, geef je planten de zorg die ze nodig hebben, ontmoet leuke personages uit je tuiniersgemeenschap en ontdek nog veel meer verrassingen!

  Dompel jezelf onder in de serene wereld van Garden Life, een gezellige simulator van stillalive studios. Kweek een weelderige tuin, verzorg echte bloemen en planten en vind troost in de schoonheid van de natuur. Laat elke bloei een verhaal vertellen van liefde, zorg en rust.

  Gegevens

  Datum:
  februari 22
  Kosten:
  NTB
  Evenement Tags:
  , , ,