Tiny Tina’s Wonderlands – het Weepwild Dankness level

Gameplay beelden zonder commentaar!

Op 25 maart 2022 is Tiny Tina’s Wonderlands uitgekomen. In deze video tonen we een uur lang gameplay, zonder commentaar! Wat wil je nog meer?

In dit artikel is het tijd voor een uurtje gameplay! In bovenstaande video kun je de gameplay van Tiny Tina’s Wonderlands bekijken. We bezoeken het Weepwild Dankness, een magisch bosgebied. Giftige paddenstoelen, magische skellie’s en een boze tandenfee, zijn niet blij met onze komst. Uiteraard trekken wij ons hier weinig van aan en laten we een heel arsenaal magische tricks op hen los.

Zoek je iemand om Tiny Tina’s Wonderlands samen mee te spelen? Check de XBNL-Discord!

Tiny Tina’s Wonderlands lijkt bij uitstek een game om samen met anderen te spelen. Mocht je nog gamers zoeken om deze nieuwe titel van Gearbox mee te gaan spelen, kom dan zeker eens in onze Discord langs. De XBNL-Discord telt inmiddels +500 actieve leden en iedere avond worden er wel groepjes gevormd om samen games mee te spelen. Je kunt via deze link lid worden.

Wil je over Tiny Tina’s Wonderlands nog wat meer lezen? In dit artikel lees je alles wat er over de game bekend is en kun je ook de verschillende trailers bekijken die afgelopen jaar uitgekomen zijn. In deze walkthrough lieten wij al we het eerste uur van Tiny Tina’s Wonderlands zien. Als je benieuwd bent naar de classes waarmee je kunt spelen, de wapens die vrijgespeeld kunnen worden en de manier waarop je jouw character kunt bouwen, dan geeft deze video een mooie eerste indruk!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments