The Escapists 2 krijgt multiplayer

Hebben jullie je ook zo vermaakt met The Escapists? Zo niet, dan kun je dat binnenkort gratis doen! Ook heeft de ontwikkelaar nu The Escapists 2 aangekondigd met een video.

Voor wie het gemist heeft, vanaf 16 oktober kun je The Escapists gratis spelen als je een Gold-abonnement hebt. Ik weet niet of je houdt van 8-bit gevangenissimulators met een luchtig sausje, ik heb mij er destijds prima mee vermaakt.

Vandaag heeft Mouldy Toof Studios de opvolger aangekondigd. Dezelfde gepixeleerde stijl is duidelijk weer aanwezig, maar dit keer ziet het er toch beter uit. Dit zorgt ervoor dat de vernieuwde character customization ook wat duidelijker zichtbaar wordt. De belangrijkste feature is multiplayer. Zowel online als offline (split-screen) zijn van de partij en daarbinnen kun je kiezen om co-op te spelen of tegen elkaar.

De game is vooral een doorontwikkelde versie van z’n voorganger. De vernieuwingen zijn nieuwe manieren om te ontsnappen en nieuwe items die te craften zijn. Ook zit er een heus combat-systeem in waar je iemand kan locken en die met lichte en zware aanvallen buiten westen kunt slaan.

De game zal wederom voor de pc, Xbox en PlayStation uitkomen en zal ergens in 2017 verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments