Halo Warthog komt naar Forza Horizon 3

De lijst met Forza Horizon 3 auto’s is de afgelopen weken aardig uitgebreid. In totaal komen er meer dan 350 auto’s beschikbaar en nu is er wel een hele bijzondere aangekondigd: de Warthog uit Halo!

Forza Horizon 3 is gold

Forza Horizon 3, die trouwens officieel in productie is gegaan, komt 27 september uit voor de gewone man. Degenen die de Ultimate Edition hebben aangeschaft kunnen vier dagen eerder, vanaf 23 september al met de game aan de slag. De achievements zijn inmiddels ook beschikbaar, als je die wilt zien klik dan hier.

Warthog

De Warthog in Forza is niet helemaal nieuw, in Forza Motorsport 4 zat de fictieve auto namelijk ook. In Forza Horizon 3 hebben we te maken met een 2554 AMG Transport Dynamics M12S Warthog CST. Dit is de persoonsvervoer-editie van de militaire M12 Force Application Vehicle en zal dus ook geen turret hebben, helaas. De krachtbron van dit voertuig is een V8 met twee turbo’s, goed voor 720 pk aan brute stuwkracht. Het voertuig is, met z’n uitstekende vering en actieve dempers, ideaal voor het ruwe terrein van Australië.

De Warthog is beschikbaar bij de launch en is gratis beschikbaar voor iedereen die Halo 5 of The Master Chief Collection heeft. Deze mensen krijgen volgende week een download-code in hun Xbox Live berichtenbox. Heb je deze games niet, dan kun je de auto alsnog winnen door mee te doen aan het speciale #Forzathon evenement in oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments