GTA-achtige LEGO game komt ook naar de Xbox One, met co-op!

GTA, maar dan in LEGO vorm!

Het komt echt maar een paar keer voor dat ik het jammer vind dat een game van LEGO niet naar de Xbox komt. Dat was zo met GTA LEGO LEGO City Undercover. Gelukkig mogen we binnenkort ook met deze game aan de slag op de Xbox One.

De game kwam naar de Wii U in 2013, maar nu dus ook naar de Xbox One! Er komt ook nog eens een feature bij, de co-op modus. Dat is natuurlijk goed nieuws, want LEGO spelen met vrienden, wie wil dat nou niet? Het is net als vroeger, maar dan virtueel!

LEGO is moeilijk

Ik sta in de redactie bekend om mijn noobishness met LEGO games. Ik snapte er niks van, terwijl de kids van collega Jeff de game al op ”hard” hadden uitgespeeld (en zijn jongste is 2 jaar oud). Zit je daar een beetje te klooien met knoppencombinaties om verder te komen in het spel, terwijl ik het gelach hoor van mijn collega’s. Anyways, LEGO City Undercover leek mij een leuke toevoeging in de franchise omdat het een GTA-achtige game is, maar dan kindvriendelijk. Dus Jeff zijn kids kunnen bijvoorbeeld ook lekker rondracen in de stad en gaan en staan waar ze willen.

Geen hoeren gastvrouwen doden

Natuurlijk kunnen volwassenen met 0 skills in LEGO ook aan de gang met deze game. Maar dit keer hoeven we geen hoeren te doden, de crimineel uit te hangen, banken te beroven en mannen martelen om verder te komen in het spel. Iedereen profiteert! Check de trailer hierboven om de game in actie te zien!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments