We hebben al het een en ander gehad aan nieuwe games voor Game Pass deze maand, maar er komt nog veel meer. Dit zijn de zeven titels die je deze maand nog mag verwelkomen.

Binnenkort beschikbaar

Turnip Boy Robs a Bank (Cloud, Console, PC) – 18 januari

In deze titel ga je als Turnip Boy samen met de Pickled Gang het boevenpad op en plan je de raarste roof ooit. Pluk gijzelaars kaal, steel waardevolle spullen en verken de diepe, duistere paden en historie van de Botanical Bank.

F1 23 (Console, PC) – 18 januari

Rondjes rijden, elke bocht leren kennen, telkens dat beetje meer tijd zien te vinden en net zolang schaven totdat je sneller bent dan Max Verstappen zelf. In F1 23 ben je zelf de F1 coureur. Compleet met een nieuw stuk Braking Point, de campaign die twee jaar terug zijn opwachting voor het eerst maakte.

Palworld (Cloud, Console, PC) – 19 januari

PokéMon, maar dan met wapens. Zo werd deze game door de community samengevat. Of het werkelijk dit recept gaat volgen, of dat er meer achter zit, daar komen we vanaf aankomende vrijdag achter.

Go Mecha Ball (Cloud, Console, PC) – 25 januari

In deze twin stick shooter baan je je een weg door een wereld met flipperkast physics en een flink arsenaal aan wapens. Versla golven met vijandelijke robots, strijd tegen eindbazen en upgrade tussendoor je mechs.

Brotato (Cloud, Console, PC) – 30 januari

Brotato is een top-down arena shooter roguelite waarin je speelt met een aardappel. Je hebt tot zes wapens tot je beschikking om hordes buitenaardse wezens te bestrijden en te overleven totdat er hulp arriveert.

Persona 3 Reload (Cloud, Console, PC) – 2 februari

Persona 3 verdween gisteren van Game Pass, maar de remaster zit al snel aan te komen. Met verbeterde graphics en een modernere besturing mag je het mysterie rondom het Dark Hour oplossen terwijl je ondertussen ook je lessen volgt, hobby’s uitoefent en vriendschappen onderhoudt.

Anuchard (Cloud, Console, PC) – 6 februari

Anuchard is gevallen. Generaties na de val hebben de afstammelingen van de overlevenden jou gekozen als Bellwielder van de magische Audros Bell. Ga heen, bestrijd monsters, los puzzels op en herstel Anuchard weer in ere, als paradijs in de lucht.

En dit verdwijnt er

Normaal gesproken moeten er voor zoveel toevoegingen ook diverse games weer gaan wijken. Dit keer is het echter (tot nu toe) nog maar één, maar wel direct een grote titel. Vanaf 31 januari verdwijnt Hitman: World of Assassination uit de Game Pass. Als je met Agent 47 dus nog wat contracten af moet maken moet je opschieten.

Wat vinden we? Goeie toevoegingen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties