Als we Phil Spencer, hoofd van Xbox, mogen geloven dan doet de verkoop van de Xbox Series X|S het erg goed. Wat zijn we te weten gekomen?

Het zal niemand ontgaan zijn. Afgelopen dinsdag 10 november 2020 lag dan eindelijk de Xbox Series X|S in de schappen. Ruim 7 jaar na de release van de Xbox One bracht Microsoft een nieuwe generatie consoles op de markt. De 4e generatie in de geschiedenis van het bedrijf. Volgens Spencer maakt de Xbox Series X|S een vliegende start.

In de eerste 24 uur na de launch is de Xbox Series X|S console meer verkocht dan haar voorgangers: de Xbox, Xbox 360 en de Xbox One. Ook is de console in meer landen verkocht.

Dat de Series X|S het goed doet was al vrij snel duidelijk. Pre-orders vlogen over de toonbank en de eerste teleurstellende berichten van gamers die naast het net vissen bereikten ons al snel. Balen natuurlijk! Toch zegt dit bericht nog niet zo veel. In de eerste plaats hebben we natuurlijk geen idee om hoeveel consoles het gaat. In de tweede plaats gaan de geluiden steeds meer op dat het aantal verkopende consoles toch wat minder interessant is ten opzichte van de verkoop van maandelijkse subscripties zoals de Game Pass.

Belangrijk nu is om te weten wanneer een volgende levering beschikbaar komt. Vanochtend zagen we op onze Discord voorbij komen dat Bol.com een 2e levering voor 9 december klaar heeft staan. Slechts een uur later lezen we berichten dat zij door de voorraad heen zijn. Ik ben benieuwd wanneer andere retailers informatie over een 2e levering vrij geven. Mocht je nog op zoek zijn? Houd dan onze Discord in de gaten. Daar worden dit soort berichten altijd vrij snel met elkaar gedeeld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments