Deze week zal er een Xbox Partner Preview show uitgezonden worden. Wat mogen we verwachten?

Het Xbox Partner Preview is een nieuw evenement dat op woensdag 25 oktober 2023 wordt uitgezonden en dat zich richt op aankomende projecten van partners van Xbox. Denk hierbij aan studios die in opdracht van Xbox games aan het ontwikkelen zijn, maar die niet onder de vlag van de Xbox Game Studios vallen.

Het evenement zal ongeveer 30 minuten duren en nieuwe trailers en gameplay-beelden laten zien van verschillende games. Sommige van de games die worden getoond zijn Alan Wake 2, Like a Dragon: Infinite Wealth, Dungeons of Hinterberg en Ark: Survival Ascended.

Voor de duidelijkheid: Activision-Blizzard-King is niet aanwezig. Xbox heeft specifiek vermeld dat Activision-Blizzard niet aanwezig zal zijn bij het evenement. De grote uitgever van videogames is nu lid van de Xbox-familie, maar er zullen geen nieuwe aankondigingen of game-reveals van de uitgever zijn tijdens het evenement, noch zullen we Activision Blizzard-games toegevoegd zien worden aan Xbox Game Pass op dit moment.

Wat hoop jij te zien tijdens deze showcase? Ik zal in ieder geval mijn wens met jullie delen: Baldur’s Gate 3! Yes please!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties