Huh? Wacht! Weer een FIFA 20 win-actie? Doe normaal!

De vorige FIFA 20 win-actie was amper een paar weken geleden. Toch vonden we het op de redactie weer tijd om jullie te verwennen. Je kunt dus dit weekend de game winnen en je hoeft er helemaal niet zo veel voor te doen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hoe kan ik FIFA 20 winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op TwitterInstagram like onze Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat in de comments weten welke speler of vriend(in) volgens jou een 99 rating in FIFA hoort te hebben. Leef je gerust uit!
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of like/retweet) het bericht of join onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 8 maart 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments