The Elder Scrolls Online is alweer jaren oud, maar is door de jaren heen goed gerijpt. Voor de mensen die deze altijd al wilde proberen is er nu een mooie kans. The Elder Scrolls Online is namelijk dit weekend free-to-play en met onze actie kan je met een mooi zakcentje beginnen!

De start was een beetje rommelig, maar na vele updates en expansion packs heb je inmiddels een heel tof avontuur in Tamriel. Er is ongelofelijk veel te doen. Je zult veel quests moeten voltooien en uitdagingen aan moeten gaan om je in-game geld te verdienen, de ‘Crowns’. Maar gelukkig hebben we een win-actie bij XboxNederland.nl waar drie spelers elk een code kunnen winnen voor 3000 Crowns (daar moet je normaal 21 euro voor neerleggen als je dat wilt kopen). Dat zijn best veel Crowns waar je mooie in-game items mee kunt kopen!

Wat moet je doen om te winnen? 

Om jouw zakcentje te verdienen in de game moet je ons een screenshot sturen van jouw Elder Scrolls Online avontuur. Doe iets leuks in de screenshot, wees creatief. Leuk om uit te beelden waarom je die Crowns nodig hebt bijvoorbeeld. De leukste in-game screenshots winnen de codes!

Stuur jouw screenshot naar info@xboxnederland.nl of join onze Discord
en post ‘m daar in de gamechat. 

En nog even een geheugen opfrisser. The Elder Scrolls Online is dus gratis in dit free-to-play weekend. Zelfs zonder deze actie is het wel even mooi om de game te gaan checken. Het is alleen geen kleine game, dus wees voorbereid op de gigabytes die je binnen moet halen. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties