Natuurlijk hebben we Battlefield 1 en dat is al aardig realistisch. Ben je zo’n geschiedenisliefhebber en zie je daar nog steeds veel ‘fouten’ in, dan is er eindelijk goed nieuws.

Verdun is al een tijdje uit op pc en PS4. Maar de Xbox One versie liet maar op zich wachten. Gisteren lieten de makers via Facebook weten dat de game eindelijk richting de Xbox One gaat komen. Men heeft de laatste hindernissen genomen en gisteren is hij aangeboden aan Microsoft en dat betekent dat zij de game de komende vijf dagen gaan testen. Als dit goed gaat, dan kan men een releasedatum gaan vaststellen. Men belooft dat men de eerste datum die Microsoft aanbied met beide handen zal aanpakken. Ook beloven ze dat ze de game met een leuke korting zullen aanbieden.

Verdun is een multiplayer FPS die in een realistische Wereldoorlog 1 setting is gesitueerd. Het laat de meedogenloze loopgravenoorlog zien. De game speelt zich aan het westelijke front af tussen 1914 en 1918 en het is geïnspireerd door de slag om Verdun in 1916. Het heeft vier gamemodes en de game bevat realistische WW1 wapens, authentieke uniformen, bloed en maps die gebaseerd zijn op de echte slagvelden in Frankrijk en België.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments