Ubisoft toont Season Pass van Avatar: Frontiers of Pandora

De Avatar: Frontiers of Pandora is een first-person actie-avonturenspel dat zich afspeelt op de planeet Pandora, zoals te zien in de Avatar-films. Het spel wordt uitgebracht op 7 december 2023 voor Xbox Series X/S. In een nieuwe trailer krijgen spelers een eerste indruk van de content die na release uitgebracht zal worden. Kijk je mee?

In de Season Pass-trailer zien we Ubisoft’s plannen om content aan Avatar: Frontiers of Pandora toe te voegen. Zo zullen er na lancering van het spel een tweetal verhalende updates uitgebracht worden, genaamde: The Sky Breaker en Secret of the Spires. De eerste uitbreiding zal rond de zomer van 2024 beschikbaar zijn. De tweede uitbreiding moet rond de herst van 2024 verschijnen. Ook kunnen spelers die in bezit van de Season Pass zijn met een extra quests ‘Familar Echoes’ aan de slag.

De Season Pass is los te koop, maar ook beschikbaar als onderdeel van de Gold Edition en Ultimate Edition van het spel. De Gold Edition kost €109,99 en bevat het basisspel en de Season Pass. De Ultimate Edition kost €129,99 en bevat het basisspel, de Season Pass en extra digitale extra’s zoals de Sarentu Heritage cosmetic pack en de Sarentu Hunter equipment pack.

Avatar: Frontiers of Pandora wordt op 7 december 2023 uitgebracht en is te spelen op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties