Dat is goed nieuws! Ubisoft wil Assassin’s Creed: Origins zelf langer ondersteunen i.p.v. alles laten vallen en aan een vervolg werken. Hebben ze toch nog iets geleerd van voorgaande delen. 

De game is al lang genoeg volgens mijn collega’s. Een immense wereld vol met quests en leuke dingetjes om te verzamelen. Ik moet zelf nog beginnen aan Assassin’s Creed: Origins, maar het is in ieder geval fijn om te weten dat Ubisoft nog verder blijft werken aan de game. Dus ze gaan niet wederom voor de ”eens per jaar een nieuwe titel”-routine.

Verdubbelen die hap!

Hoe komen we aan deze informatie? Blijkbaar komen de antwoorden van Mister Ubisoft zelve, Yves Guillemot (grote baas bij Ubisoft). De beste man is op een missie om de speeltijd van de spelers met dit Assassin’s Creed gedeelte te verdubbelen! Natuurlijk hopen ze hiermee ook een extra cashcow van de game te maken, want je kan natuurlijk echt geld gebruiken om dingen in de game te kopen. Ook de DLC die gepland staat zal niet goedkoop zijn, schat ik zo in.

Het is goed om te lezen dat Ubisoft ”nieuwe plannen” heeft voor de franchise. Daar bedoel ik mee dat ze er niet weer een jaarlijkse cashcow van maken, maar echt voor succes van de titel gaan. Het is misschien lucratiever geworden voor Ubisoft om nu op games te focussen die regelmatig geld opleveren zoals Rainbow Six Siege en The Division. Dat is goed, want dan focust het bedrijf zich meer op kwaliteit in plaats van kwantiteit!

We zullen zien wat bijvoorbeeld de nieuwe game, van Ubisoft, Far Cry 5 zal doen in maart. Wordt de game net zo goed ondersteund door DLC, of gaan ze zo snel mogelijk naar een nieuwe Far Cry? Who knows. Ik ben in ieder geval fan van de strategie die ze op dit moment gebruiken.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments