The Surge heeft een nieuwe gameplaytrailer en releasedatum

Clunky combat, logge personages en een hoge moeilijkheidsgraad. Het is helemaal in momenteel, met dank aan bijvoorbeeld Dark Souls 3. Ontwikkelaar Deck13 deed ook een duit in het zakje met Lords of the Fallen en komt dit jaar met The Surge.

Ondanks dat Lords of the Fallen niet overal even goed werd ontvangen, was de game best vermakelijk. De game was uitdagend, maar nooit frustrerend moeilijk. Het Duitse Deck13 had er blijkbaar wel aardigheid aan om zo’n game te maken, want ze komen dit jaar met The Surge.

Bijzondere setting

Waar zijn voorganger zich in een middeleeuwse fantasy setting afspeelt, wijkt The Surge hier van af. Deze game speelt zich namelijk af in een futuristische setting. Dit betekent dus geen imps of draken meer, maar robots en andere lui die, net als jou, een exosuit dragen.

Qua gameplay lijkt het vooral een doorontwikkeling te worden van wat we met Lords of the Fallen al gewend zijn. Of dit wat voor jou is kun je in onderstaande gameplaytrailer bekijken. Game designer Adam Hetenyi legt gedurende deze 14 minuten meer dingen uit over de combat en setting.

Ben je nu helemaal enthousiast geworden en kun je niet meer wachten tot je zelf aan de slag kunt? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de game komt 16 mei al uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties