Na de mededeling eerder dit jaar dat The Wolf Among Us 2 was uitgesteld komt Telltale Games nu met goed nieuws!

Tijdens een presentatie op de Future Game Show liet men nieuwe beelden van The Expanse: A Telltale Series zien. Men wist hierbij dus te vertellen dat episode 1 van deze game komende zomer gaat komen. Voor wie The Expanse een totaal onbekend fenomeen is, check Netflix. Daar zien we meerdere seizoenen van deze waanzinnig goede scifi-serie staan.

In The Expanse volgen we Camina Drummer die wederom vertolkt wordt door actrice Cara Gee. Aan boord van The Artemis zal zij geconfronteerd worden met de meest gevaarlijke en mysterieuze plekken van The Belt. Hierbij mag men uitdagende en afwisselende gameplay verwachten waarbij je verlaten schepen mag looten in een zero G omgeving, te maken krijgen met muiterij en gevechten met piraten. Uiteraard staat hier het maken van lastige keuzes ook in centraal. De beelden die getoond werden zien er in ieder geval erg goed uit!

Eerder deze maand liet de Telltale ook al van zich horen, al was dat met minder goed nieuws. The Wolf Among Us 2 zou namelijk uitgesteld worden naar volgend jaar om de werkdruk op het personeel te ontlasten.
Daarnaast gaat de game switchen van engine, namelijk van Unreal 4 naar Unreal 5.

Gezien men heeft laten weten dat episode 1 er aan komt, mogen we er vanuit gaan dat nieuwe episodes van de game periodiek worden uitgebracht. In mijn ogen jammer, gezien veel ontwikkelaars hier de afgelopen jaren van af zijn gestapt. Zelf merk ik dat een game waarin het verhaal centraal staat, de aandacht vast weet te houden wanneer je alle episodes achter elkaar kan spelen. Of deze game Telltale Games weer op de kaart gaat zetten is nog even afwachten, maar we houden je in ieder geval op de hoogte wanneer de releasedatum bekend is!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments