Onze gebeden zijn verhoord. Na jaren van relatieve stilte is er dan eindelijk meer nieuws over The Wolf Among Us 2 te delen. Wat zijn we te weten gekomen?

Het was eind 2020 toen we schreven dat The Wolf Among Us 2 in ontwikkeling is. Over een releasedatum konden we toen nog geen uitspraak doen. Het TellTale team liet in een bericht weten: ‘when the time is right, we’re going to have a LOT to talk about’. Dat moment lijkt inmiddels aangebroken.

Groeten uit Fabletown!

Via Twitter laat Geoff Keighley, organisator van onder andere The Game Awards, weten dat er aanstaande woensdag 9 februari 2022 een behind-the-scenes look gegeven gaat worden. In de half uur durende Twitch uitzending zullen we meer over The Wolf Among Us 2 te weten komen.

De uitzending, getiteld ‘Greetings from Fabletown!’, wordt om 19:00 uur (Nederlandse tijd) uitgezonden. Tijdens het stream event zullen we een eerste officiële reveal trailer te zien krijgen en leren we meer over deze sequel.

TellTale Games

The Wolf Among Us is een verhaalgedreven point-and-click game die door TellTale ontwikkeld is en in 2013 werd uitgebracht. Het eerste deel kreeg goede beoordelingen en er werd dan ook reikhalzend naar een sequel uitgekeken. De sequel werd in 2017 voor het eerst aangekondigd, maar in 2018 is de ontwikkelaar TellTale Games opgeheven. Het is vervolgens lange tijd onduidelijk geweest wat er met de verschillende IP’s zou gaan gebeuren. Het is uiteindelijk LCG Entertainment die de TellTale Studios heeft ingelijfd en daarmee ook de rechten van The Wolf Among Us kocht. Tijdens The Game Awards van 2019 lieten de ontwikkelaars weten dat zij het ontwikkeproces van The Wolf Among Us weer hebben hervat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties