Terug naar de basis met Assassin’s Creed Mirage

AC Mirage, een game waar ik weer met liefde naar uitkijk. Terug naar de basis, terug naar de stealth en het stilletjes ombrengen van vijanden zonder gedoe met dorpen en het inhuren van anderen.

Tijdens de grote zomershowcase gaf Ubisoft de tot nu toe beste indruk van Assassin’s Creed Mirage. Om te beginnen gaf een nieuwe verhaaltrailer een beter beeld van de nieuwe Assassin Basim en de 9e-eeuwse versie van Bagdad die hij in de game gaat verkennen. Je kunt de trailer hierboven bekijken.

Maar misschien nog wel interessanter is een deep dive in de gameplay. Mirage wordt aangekondigd als een spel dat terugkeert naar de stijl van de originele Assassin’s Creed-games, dus minder RPG-elementen en meer nadruk op parkour, stealth en gewoon het afslachten van de vijand. Iets wat vele fans al tijden wensen. De gameplay walkthrough liet zien hoe Basim zich rennend en klimmend een weg door de stad baant, terwijl hij hulpmiddelen als een blaaspijl en rookbom gebruikte om vijanden zo netjes mogelijk uit de weg te ruimen. Hij heeft natuurlijk ook een maatje die de boel in de gaten houdt genaamd Enkidu.

Mirage werd vorig jaar voor het eerst aangekondigd als onderdeel van een rij aan nieuwe AC-titels. Mirage verschijnt op 12 oktober.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties