Afgelopen vrijdag is Lords of the Fallen op alle platformen uitgekomen, maar de eerste reacties zijn allesbehalve positief. Wat is er aan de hand?

De eerste alarmbellen gingen rinkelen toen bleek dat er voor Lords of the Fallen voor de Xbox Series X|S geen reviews gepubliceerd werden. Het is natuurlijk nooit een goed teken als onafhankelijke media in aanloop naar de release van een game niet de mogelijkheid krijgt haar community te informeren over de kwaliteit van de game. Een tweede zorgsignaal was het bericht van de ontwikkelaars zelf. Op de dag voor release heeft het team laten weten dat de game voor de Xbox Series X|S niet aan de verwachtingen voldoet en dat er nog aan een patch gewerkt zou worden. In plaats van de game, waar je de volle mep voor betaald hebt, uit te stellen, hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om de game toch al in de schappen te leggen.

Op de dag van release is alsnog een patch voor Xbox Series X|S beschikbaar gekomen, maar de eerste reacties vanuit de community liegen er niet om: stotterende beelden, een instabiele framerate, crashes en problemen met de resolutie. Kortom, de game lijkt vooralsnog bij lange na niet te bieden wat we in de trailers afgelopen maanden voorbij hebben zien komen. Erg jammer, niet in de laatste plaats voor de spelers die er al zeven tientjes aan hebben uitgegeven. Persoonlijk vind ik het ook spijtig, want als we voorbij de technische problemen kijken, lijkt er een toffe game te schuilen in Lords of the Fallen. In ieder geval een game waar ik graag mee aan de slag zou gaan, maar die ik voorlopig toch maar even links laat liggen. Gelukkig zijn er dit najaar genoeg andere games om te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties