Superhot is een game waarbij je vijanden alleen bewegen als jij ook beweegt. Een interessant en goed uitgewerkt concept dat tot veel positieve reacties heeft geleid. Nu is er dan ook eindelijk een deel 2 aangekondigd.

SUPER

GameTomo, een Japanse developer, heeft via deze website laten weten dat er een nieuwe ‘Superhot’ game in de maak is en onze kant op komt. Mocht je nog niet bekend zijn met de game dan raad ik je zeker aan onderstaande video even te checken. Superhot is een ritmische slow-motion combat game waarbij de wereld om je heen enkel beweegt als jij dit ook doet. Je zult al je acties dus vooruit moeten plannen en goed om je heen moeten kijken voordat je een stap zet. Het uiteindelijke doel in de game is overigens wel heel simpel: iedereen omleggen.

HOT

Het nieuwe deel krijgt voorlopig de titel ‘Superhot JP’ en zal zich dan ook vooral kenmerken door invloeden uit de Japanse cultuur. Zo zijn er verschillende omgevingen in de game geïnspireerd door plekken waar Japan bekend om staat, zoals badhuizen, karaokebars en paleizen. Het verhaal is volledig nieuw en ook de UI en menu’s zullen volledig in Japanse stijl geanimeerd worden. Hou er rekening mee dat de game geen direct vervolg is, maar echt een nieuw verhaal zal bevatten.

Volgens GameToto wordt de game als eerste gelanceerd op in ieder geval de PS4 en pc en hij zal later waarschijnlijk ook naar de Xbox One komen, zoals ook met het eerste deel is gebeurd. De exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, wat we wel weten is dat lancering eerst zal plaatsvinden in Japan, waarna de game later richting de westerse werelden vertrekt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments