We zijn inmiddels een jaar verder in de ‘nieuwe generatie’ door de Series X en S consoles. De ene titel is duidelijk ook voor last-gen terwijl de nieuwere titels steeds meer gebruiken maken van de ruwe kracht van de nieuwe consoles. Welke titels zijn dit jaar om van te smullen op grafisch gebied? Bekijk de genomineerden hieronder en stem op jouw favoriet voor de categorie ‘Elke pixel telt’ van de XBNL-awards!

Graphics maakt of breekt een game. Ook al heb je nog zo’n fantastische gameplay, graphics is essentieel voor een meeslepende wereld. In 2021 hebben we al meer mogen smullen van zeer indrukwekkende grafische panorama’s in games, maar welke game was nu echt indrukwekkend?

Om je op weg te helpen vind je onderaan dit artikel een opsomming van de genomineerden met screenshots. Ben je er al uit en wil je direct stemmen, dan kan dat hier.

Welke game krijgt jouw stem voor de ‘Elke pixel telt’-award

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Elke pixel telt'-award 2021

  • Forza Horizon 5 (51%, 31 Votes)
  • It Takes Two (15%, 9 Votes)
  • Halo: Infinite (10%, 6 Votes)
  • The Medium (10%, 6 Votes)
  • The Ascent (7%, 4 Votes)
  • Resident Evil: Village (5%, 3 Votes)
  • Marvel's Guardians of the Galaxy (3%, 2 Votes)

Totaal aantal stemmen: 61

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 14 januari

De poll blijft een week open staan. Op 14 januari 2022 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen! In onze wekelijkse podcast zullen we tevens uitgebreid bespreken waarom deze games volgens ons de genomineerden zijn.

De genomineerden

It Takes Two

De titel die menig gamer overweldigde door het aanbod van gameplay, samenwerking en grafische stijl is toch wel It Takes Two. Een nieuwe parel van Josef Fares die ons ook al Brothers: A Tale of Two Sons bracht en A Way Out. It Takes Two is snel favoriet geworden van vele gamers en weet nieuwe harten te winnen nu de game ook in de Game Pass zit.


Forza Horizon 5

Het is bijna altijd een gegeven dat de nieuwe Horizon games binnen de Forza franchise weer de lat hoog leggen op het gebied van graphics. We zagen met Forza Horizon 5 eindelijk een game die goed gebruik maakt van de kracht van de Xbox Series consoles. De auto’s, de natuur, de belichting… het was allemaal om van te smullen.


Marvel’s Guardians of the Galaxy

De game waarvan iedereen dacht dat het Marvel’s Avengers zou zijn, maar toch een hele eigen stijl had, Marvel’s Guardians of the Galaxy. De titel biedt vele soorten planeten, vergezichten, aliens en personages en voert alles feilloos uit.


Resident Evil Village

De horror game met het compliment van onze redacteur Renco dat dit toch wel de eerste game is die voelde als een ”next-gen” game door de graphics.


The Ascent

Het is geen Cyberpunk 2077, maar The Ascent met de meest indrukwekkende cyberomgevingen die je wellicht ooit hebt gezien.


Halo: Infinite

Eindelijk is Halo: Infinite uit gekomen en brengt het ons de graphics die wij wilde. Maar behoort deze game tot de top van 2021?


The Medium

Horror pur sang met The Medium. De game biedt vele grafisch indrukwekkende scènes en kwam al begin dit jaar uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments