Steel Reign en The Pitt updates aanstaande voor Fallout 76

Bethesda deelt twee trailers voor Fallout 76. Steel Reign kennen we van de testservers, maar van The Pitt wisten we nog niet af. Meer verhalende content voor een Fallout game, dat lijkt me altijd goed nieuws.

In het universum van Fallout staat The Brotherhood of Steel voor handhaving van de openbare orde en een stukje veiligheid. Dat is in ieder geval de eerste indruk die ik van de organisatie had. Machtsmisbruik speelt hen parten en het ligt er maar net aan welke rol jij in het spel speelt, hoe blij je met hen bent. De Steel Reign update voor Fallout 76 verschijnt op 7 juli en laat je meebeslissen over het lot van de organisatie. Op z’n minst houd je er een paar stukken bepantsering aan over. In het beste geval wordt Steel Reign een sterk verhalend stuk waarin je betekenisvolle keuzes mag maken en waarin je interessante karakters ontmoet, als vanouds.

Gelukkig blijft Bethesda in het ooit armzalige Fallout 76 investeren. Het heeft zijn minpunten zoals onhandige ontwerpkeuzes ten aanzien van het gevechtssysteem. We hebben er met de community inmiddels een hoop lol aan beleefd. En als je het mij vraagt om de juiste redenen. Tijdens de Xbox E3 presentatie werd direct na de trailer voor Steel Reign ook nog ‘The Pitt’ aangekondigd.

In de Fallout 76 trailer voor The Pitt zien we een luchtvoertuig staan in een vervallen industriegebied. Voor de piloot van het voertuig lijkt het al even slecht af te lopen als met de bouwwerken om hem heen. Die indruk wordt tenminste gewekt. Met angst in zijn ogen (heel begrijpelijk) zoekt hij naar een teken van leven via zijn boordradio.

Spelers van Fallout 3 herkennen die naam The Pitt nog wel. Dat betekent dat je stappen mag zetten buiten Appalachia. The Pitt uit Fallout 3 speelde zich af in Pittsburgh. Je raakte daar verwikkeld in een conflict tussen slaven en een groep plunderaars die bezit hebben genomen over die arme mensen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments