Star Wars: Battlefront heeft lekker gescoord sinds zijn release maar ook waren er wat discussies over onder andere de Season Pass, het upgradesysteem etc. Electronic Arts heeft gisteren gepost dat er gratis content komt. Ja je leest het goed, gratis!

In de post van EA’s Excecutive Vice President Patrick Söderlund bedankt hij allereerst alle gamers die vanaf de launch tot nu de game fanatiek spelen. Battlefront was de allersterkste launch van de franchise (tellen ze die van 10 jaar geleden mee?) EN de grootste digitale release is in de geschiedenis van EA. Mocht je één van de gamers zijn, applausje voor jezelf! EA heeft alle gamers nauw gevolgd tijdens hun battles en leuk feitje is dat er bijna 15 miljoen AT-AT’s zijn neergehaald. Er komen volgens EA steeds meer en meer avonturen in de komende maanden die er voor zorgen dat je nog meer in het Star Wars universum betrokken raakt.

image.img

Over 2 weken komt de The Battle of Jakku online, Deze slagveld speelt zich 29 jaar voor de gebeurtenissen in Star Wars: The Force Awakens af. Deze DLC is gratis voor iedereen en bevat twee maps waaronder eentje voor de populaire modes als Walker Assault en Supremacy. De DLC pack bevat ook een nieuwe modus. Wat het toffe is aan deze nieuwe modus is dat het content biedt waarin je events meemaakt die er voor zorgen dat er een nieuwe planeet geïntroduceerd zal worden in het Star Wars universum. Spannend dus en ik wil heel graag deze battle spelen!

rendition1.img

Natuurlijk blijft het hier niet bij en zal de game steeds nieuwe content krijgen in de toekomst. Denk aan nieuwe maps en nieuwe Star Cards. De komende maanden is deze content geheel gratis (yes!!!!) en staat los van de Season Pass. Binnenkort meer aldus Patrick Söderlund, we houden het scherp in de gaten.

Toevoeging van Niels, de redacteur die Star Wars Battlefront heeft gereviewed:

‘DLC gratis? My ass! Ze hebben volgens mij gewoon content uit de game geschrapt, om het vervolgens later als ‘gratis’ aan te gaan bieden. Vieze marketing van EA, elke keer weer. Hopelijk worden ze afgestraft op magere content met de reviews, want dit kan echt niet.’

 

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Rene Katerberg
7 jaren geleden

Eensch met Niels. De game speelt lekker weg, ziet er ook prima uit. Maar naast een batterij aan modi, is de rest vrij karig. Weinig wapens, geen wapen customisation, geen/weinig perks en weinig vernieuwend. Daarom wat mij betreft een game om lekker ff een uurtje te spelen, maar er zit geen drive in om uren en uren achtereen te spelen.

Niels van der Grift
Niels van der Grift
7 jaren geleden
Reply to  Rene Katerberg

Precies, lekker in de avond een potje knallen is leuk, maar daar houdt het bij op