Via verschillende social media berichten van EA werden details bekend gemaakt over de game en vooral de opties voor de spelers. Daar kwamen interessante dingen uit.

De vraag over de Y-wing was natuurlijk: ‘Kan ik er in vliegen of niet?’. Het antwoord is nee.

Y-wings zijn geen voertuigen die door spelers worden bestuurd. Ze functioneren ter support die je kunt oproepen in bepaalde game modes

Een naïeve ziel vroeg ook of er split-screen is op de PC. Ook daar was het antwoord ‘nee’, alleen voor Playstation 4 en Xbox One. De laatste game die goede split-screen had voor de PC kan ik mij niet eens meer herinneren en ik heb veel gespeeld de laatste 25 jaar.

Ywing
De Y-wing

Er waren ook andere vragen betreffende het spawnen van voertuigen in de Walker Assault mode, waar AT-AT’s door het level lopen. Er worden power-ups in het level gedropt waardoor je gelijk in het voertuig zit. De power-ups verdwijnen ook weer na een bepaalde tijd. Dit zorgt ervoor dat er een gelijke verdeling van voertuigen blijft bestaan voor de spelers.

De missies die je in de singleplayer doet zijn gescheiden van de multiplayer qua voortgang en punten. Echter krijg je met missies wel credits die je kan spenderen in de multiplayer voor unlocks. Er komt nog veel informatie vrij over alle modes in de game. Eén ding is wel zeker, er ligt veel last op de schouders van EA, want ze worden door iedereen in de gaten gehouden met Star Wars Battlefront. Als ze falen met deze titel, hebben ze weinig kans op een vervolg. Heel veel Star Wars fans zoals ik willen een goed functionerende game en geen gepruts zoals bij Battlefield 4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments